Zulazman's FotoPage

By: Zulazman Zakaria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 6-Oct-2007 10:15 Email | Share | | Bookmark
Merdeka festival Di London

 
 
 
View all 6 photos...
Merdeka Festival telah diadakan pada 1 Sept baru2 ni. Di jayakan oleh OMEC bersama Tourism Malaysia. So ramai la malaysian yg dtg. Boleh la ckp melayu..kalau tak susah nak ckp melayu kat sini...Tak banyak gambar pasal lupa yang kami bwk kamera...And then masa tu aiman hilang ap...adalah dekat 20 min mencari....tu yg tak de mood nak amik gambar tu....heheheheh


Saturday, 6-Oct-2007 09:58 Email | Share | | Bookmark
Trip to Oakham, melawat Kak Ina, sedara Mama

 
 
 
View all 6 photos...
Oakham adalah kawasan pendalaman. tetapi menarik. Tak jumpa lagsung orang pakistan, Semua orang putih.


Saturday, 6-Oct-2007 08:40 Email | Share | | Bookmark
Trip to Wales Julai 2007

 
 
 
View all 48 photos...
Masa ni pegi Wales. TUmpang rumah sewa abang Rozaiddin (petronas) di Milford Haven. Wales ni terkenal dgn pantai dan castle. Masa ni panas, so keringla tekak masa tu. Cuma tak kesempatan gi Cardiff, ibu negara Wales.


Saturday, 6-Oct-2007 08:03 Email | Share | | Bookmark
Trip to London Julai 2007

London Eye
 
 
View all 28 photos...
Trip to London. 1st time kami jalan2 di Kota London. Seronok jugak. Kami pi rumah kawan di London, Eddy Petronas and Shidah, park kereta and tidur rumah depa, pas tu ajak depa jalan2 sekali bersama-sama dgn mama dan zaidi. Adalah dekat 5 jam berjalan. Lenguh jugak la. Petang tu, kami singgah rumah kak Ina / abang Shuif, anak Auntie Tim/Uncle Bon, Sedara Mama. Terima kasihla pada Eddy and Shidah pasal bg tumpang rumah mereka, parking sekali. Kalau tak, jenuh jugak nak bayar paking kat london ni


Saturday, 6-Oct-2007 07:47 Email | Share | | Bookmark
Mama dan Zaidi di Reading Town dan Car boot Jul 2007

 
 
 
View all 10 photos...
Masa ni Mama dan Zaidi jalan2 di Reading Town bersama Yati. Masa ni waktu kerja. Takut tak sempat nak pergi masa weekend so depa jalan2 dulu. Kecik je town Reading, 1 jam dah abih berjalan. Tapi kalau shopping, 1 hari pun tak cukup. Weekend tu pi car boot sale plak. Tempat org putih jual barang2 terpakai mereka. Elok dah murah sangat. Tempat ni mmg popular bila weekend summer.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net